Technodenta

Loading

  • 0

    Няма продукти в количката.

Начало»Сервизна дейност

Технодента ЕООД извършва ремонт на:

  • всички видове дентални турбини,
  • наконечници,
  • въздушни и електрически микромотори,
  • автоклави и дребна дентална техника като скалери, фотополимерни лампи, амалгамобъркачки, ултразвукови ванички, рефлекторни тела, апаратчета за полиране със сода и др.

Сервизът, който предлагаме, е извънгаранционен и гаранционен (за всяка новозакупена или ремонтирана от нас техника и периферия).

Фирмата е оторизиран сервиз за автоклави Runyes.

Всички ремонти се извършват в магазина ни на адрес гр. София, бул. Христо Ботев 136.

Желаещите да ремонтират свои инструменти и техника е нужно да ги донесат на място или да ги изпратят по куриер за собствена сметка. Ремонти в момента на доставката се извършват САМО с предварителна уговорка. Ремонтите се извършват винаги след потвърждение от страна на клиента.

Диагностиката е за сметка на Технодента, когато клиентът потвърди ремонта. В случай, че откаже извършване на сервизна услуга, той  заплаща извършената диагностика. Инструменти и техника, оставени за ремонт и непотърсени от клиента в срок от 45 работни дни, ще се считат за непотребни, като Технодента ЕООД се освобождава от отговорността за съхранението им.

Максималният срок за извършване на услуга по ремонт на дентална техника и периферия е 30 работни дни, освен в случаите, в които резервна част е необходимо да бъде доставена от чужбина или специално изработена. В такъв случай, срокът за извършване на услугата ще бъде определен изрично, в зависимост от условията на доставката/изработката на резервната част.

Технодента ЕООД работи по внедрена система за качество на ремонтната дейност и е сертифицирана по  ISO9001:2015